Weekendlykke

August er sidste måned hjemme i Danmark, inden vi drager på den lille køretur, som skal føre os jorden rundt. Der er derfor en hel del, som jeg gerne har villet nå – foruden at pakke vores lejlighed sammen, og knokle igennem på begge jobs – så defor har jeg haft ekstra fokus på at fylde weekender (og hverdage) med rare ting med søde mennesker.

Sidste weekend strækkede sig helt til tirsdag, da jeg havde et par jyske veninder på besøg – den perfekte lejlighed til at give den gas som turist i egen by, og så var jeg jo tvunget til at have et par dage fri, hvilket vist også var meget fornuftigt.

Denne weekend skød vi igang med på-gensyn-øl for gode venner. Vi havde lånt mine forældres have, og heldigvis holdt vejret tørt. Vi vil meget hellere sige på gensyn end farvel, men det er nu alligevel lidt skørt sådan at forlade venner og familie, også selvom det kun er for ét år.

Foruden at sove længe og rydde op lørdag, besøgte vi Emils mormor i hendes sommerhus i Holbæk. Det regnede hele dagen, så ikke ligefremt sommerhusvejr, med så hyggeligt alligevel. Aftenen gik med at tegne og fortælle ud fra verdenskortet, så hun har helt styr på hvor vi er det næste års tid – Det er ikke nemt, når hele familien pludselig drager afsted, men vi håber, at hun kommer og besøger os et sted på ruten.

Søndag skal bruges på en lille smule arbejde, men mest af alt hygge og familiefødseldag. Vi må suge alt hvad vi kan ud af (fri)dagen, for i næste weekend skal der nok være riiigeligt med projekter at se til, for vi kører nemlig mandag morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *