Varmt og skønt i det sydlige Mexico

Vi er på farten igen, og det er så dejligt! Vi nyder det max at se nye ting og være tilbage i tagteltet – og det er jo meget heldigt, for vi har mange måneder på denne facon til gode endnu.

I Mexico er det varmt

Vinter i Mexico betyder ca. 30 grader. Det er koldere end om sommeren, hvor 40 grader er helt normalt, men rigeligt varmt for os nordboere. At kunne sætte sig ind i en dejlig kølig bil og transportere sig videre på dagens varmeste timer, er derfor temmeligt oplagt. Det kan Emil og jeg bare ikke længere, for vi har til vores store ærgrelse erfaret, at Range Roverens aircondition ikke længe rigtigt er på toppen. Faktisk virker det slet ikke, men det er der jo ikke så meget, som vi kan gøre ved lige nu… programmet er tæt nok pakket i forvejen – Så vi kører armen i karmen, og drikker godt med væske i løbet af dagen, det er i hvert fald løsningen indtil videre.

Frygtløshed i Acapulco

Acapulco er en af Mexicos største turistbyer, som primært besøges af amerikanere og canadiere. Efter næsten tre ugers badeferie er vi godt trætte af lige netop turister, og søger i høj grad efter de mere lokale og “gemte” oplevelser, så vi stryger forholdvis hurtigt gennem badeferiemekkaet. Der er dog én ting som i mine øjne alligevel gør Acapulco værd et besøg. Hver dag springer frygtesløse mexicanere på hovedet ud fra klipperne for at lande i bølgerne 40m under. Det ville vi nu ikke gå glip af at se – så ind gennem trafikkaoset i turistbyen med os, og desværre viste de lokale i Acapulco sig akkurat lige så frygtløse i trafikken som udspringerne på klippen, så dét i sig selv var noget af en oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *