Siden sidst

I kan tro, at jeg nyder at være hjemme! Måske ekstra meget fordi jeg snart er på vej ud i verdenen igen. Jeg har samlet en række øjeblikke fra den sidste uges tid, som forhåbentligt giver et lille indblik i hvad jeg bl.a. går og bruger tiden på.

Håber at i nyder sommeren og det skønne solskinsvejr – Måske i også er på vej på ferie snart?

Siden sidst har jeg..

Gået tur med min veninde Astrid og hendes søde hund Hubert i den kongelige bibliotekshave. Astrid og jeg deler kærligheden til de firbenede, og så er en gåtur altså bare en super god setting til at få snakket igennem.

Spist kæmpe softice med masser af drys fra Hansens Is i zoologisk have – så tiltrængt efter en hel dag i varmen!

Drukket lidt for meget vin og spist mig propmæt i pizza sammen med gode kollegaer. De lyse sommeraftener inviterer virkeligt til at hygge sig i godt selvskab. Levet af kombinationen af sort kaffe og boller med smør og ost. 9/10 dage starter på denne måde, jeg bruger nemlig den sparsomme tid herhjemme til at knokle lidt ekstra igennem på arbejdet – sådan en jordomrejse som vi planlægger, er jo ikke helt billig…

Modtaget ét styks tagtelt, som fra september skal agere hjem for Emil og jeg. Det bliver noget af et skift at gå fra 2-værelses lejlighed til tagtelt, men vi glæder os til det eventyr som forhåbentligt venter – og så må vi se om vi kan holde hinanden ud, når vi skal leve så tæt…

Holdt morgenmads- og kaffedate med min gode veninde Sissel. Det bedste ved at være hjemme igen, er klart at blive genforenet med alle de mennesker jeg har savnet – Og så er det også temmeligt skønt at vejret i København er så lækkert som i øjeblikket, det gør virkeligt, at byen viser sig fra sin bedste side.

Inviteret Emil på rosé og petanque – Ret skøn kombination til en sommer-kæreste-date <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *