Siden sidst #2

Der har sørme været stille her på bloggen, siden jeg vendte næsten hjem fra Italien. Det er ikke fordi, at jeg ikke har gang i en masse spændende ting. tværtimod. Man kan vist nærmere sige, at jeg har gang i lidt for meget på samme tid…

I skrivende stund er der lidt under tre uger til at vi drager afsted på vores jordomrejse – og netop dette, er den primære årsag til at tempoet herhjemme er skruet bare en smule op, for det er godt nok mange to do’s i den forbindelse. Men vi GLÆDER os fortsat til at komme afsted! Og så prøver vi at huske på, at alt den stress og jag nok skal lønne sig i sidste ende. Og så håber jeg på at blogge en masse ude fra den store vide verden.

Trods travlhed og dårlige undskyldinger, har august nu budt på en del rart, se bare her:

Kaffe-date med min ældste veninde Frida. Altså ældste i den forstand at hun er mit længste veninde-bekendtskab. Altid god for en laaang snak om alt mellem himmel og jord, hende gad jeg godt tage med i kufferten det næste års tid, men jeg må vist nøjes med at ringe hjem. Thank god for telefon og internet!

Lige som forrige år drog jeg i weekenden afsted på Haven-festival på Refshaleøen. En rigtig købehavner-festival med masser af lækker mad, øl og ikke mindst musik. Overvejer lidt at lave et seperat Haven-indlæg, men nu må jeg lige se om jeg får tid…

img_4980

Emil og jeg startede august måned med at skåle på fire års kærlighed. Heldigvis er vi blevet enige om at tage mange flere – Selvom vi godt er klar over,at vi sætter forholdet på prøve det næste års tid. Hvis vi kan klare at rejse jorden rundt sammen, så kan vi nok klare det meste, så man kan jo også se det som den ultimative test….

En skøn veninde jeg har mig er flyttet til nørrebro, og har fået denne fine baggår. Jeg nyder at gå på opdagelse i et område af byen, som jeg ellers sjældent kommer i – Glæder mig til massevis af fremtidige besøg i kvarteret omkring Jægersborggade.

img_5108

2 x sort: Hubert er alletiders café-hund og charmetrold. Desværre er han kun til låns. Savner hverdagen med hund, som da jeg boede hjemme, men som mit liv er ligenu, er det vist bedst med hunde på lånebasis.

img_4974

Det bliver til en del aftenture i Range Roveren, som skal agere hjem det næste års tid – Emil har fået nyt legetøj, og det skal testet. Samtidigt danner køreturene rum for gode samtaler om overvejelser, bekymringer og idéer til det næste års eventyr.

Moules frites er absolut yndlings sommerspise. Her har jeg lokket Emil med en tur på Café Pixie på Østerbro. Det kan anbefales at starte her og slutte af på Isoteket på modsatte side af gaden, de har de lækreste is og ofte lidt anderledes sammensætninger – kaffe/citrongræs kan fx anbefales…

Rocker stadig kaffemaskinen hos Kalles kaffe lidt endnu, de sidste lommepenge skal jo lige skrabes sammen. For tiden kan man finde mig i zoologisk have blandt børn og geder. Et helt år uden arbejde, det er altså noget at se frem til, men også en smule angstprovokerende, for en arbejdsnarkoman som jeg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *