Postkort: Ørken-action i Mui Ne

En lille billedehilsen fra Mui Ne i det sydlige Vietnam. Her havde vi to overnatninger, som det aller sidste stop i Vietnam inden Ho Chi Minh, hvor vi skal med flyet videre til Bali.

Vi lejede en jeep inklusiv Chauffør, til at køre os rundt mellem Mui Ne’s sanddyner, fiskelandsbyen og ‘Fairystream’ – et område som har fået dette særlige navn, da man med en god portion fantasi kan forstille sig, at det er det perfekt bosted for feer. Gennem Fairystream løber et lille vandløb, som man må soppe sig igennem. Er man ikke til våde fødder, må man bestige de rødlige, ler-agtige skrænter.

Vores chauffør havde en temmeligt syret musiksmag – alt fra vietnamesisk techno til backstreetboys og Celine Dion, og højt var det i hvert fald! I det mindste kunne vi da synge med på en smule…og stemningen var helt i top på hele turen!

I den største, og flotteste, af sanddynerne ‘White Sanddynes’ fik vi muligheden for at fræse rundt på et par ATV’er. Ingen af os er de store fartdjævle til hverdag, men det var både sjovt og en lille smule angstprovokerende til tider.

Lidt mærkeligt at vi efterhånden også har arbejdet os gennem Vietnam – men vi glæder os sådan til at se hvad Indonesien har at byde på! Vi starter med et par overnatninger i Sanur på Bali, inden vi begiver os ud på tre dages trek op af Rinjanivulkanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *