Postkort fra landevejen

Det kan virke lidt skørt, at vi efter tre uger med kurs mod øst nu har sat kursen mod vestkysten igen. For os giver det dog helt fin mening, for ruten er lagt efter fælles ønsker og et par aftaler med venner rundt omkring i landet, selvfølgelig med plads til pludselige indskydelser og diverse værkstedsbesøg. Og heldigvis føles det slet ikke som om vi kører tilbage. vi er nemlig kørt en tand længere nordpå, så ikke alle staterne er gengangere, og massere af nye oplevelser venter.

Georgia byder noget af en oplevelse i form af “World of Coca-Cola” en vild fortolkning af et museum opbygget omkring den berømte drik og den ultra hemmelige opskrift – ovenikøbet med “tasting room” bydende på læskedrikke fra hele verden som finale og højdepunkt. I nabostaten Tennessee bliver det en smule mere alvorligt, for i Memphis bliver vi klogere på borgerrettighedskampen og mordet på Martin Luther King. Memphis er dog heldigvis også fyld med gang i gaden, og her får vi for første gang lune donuts på Krispy Kreme. Et nyt og meget farligt bekendtskab..

Tilbage i Texas bimler alarmklokkerne i bogstaveligste forstand. Her oplever vi en “tornado warning” og bliver fra alle fronter opfordret til at søge shelter. Lige som sidste gang vi oplevede vildt vejr, også i Texas, slipper vi med alle mand og begge biler i god behold – men i øjeblikket synes det måske lige spændende nok!

For tiden glæder vi os over gode lange køredage, for man kommer bare ikke uden om, at der er utroligt langt fra øst til vest. Og så glæder vi os til en masse naturoplevelser i nationalparkerne i Arizona og Utah. Tips modtages selvfølgelig som altid med kyshånd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *