På ferie derhjemme

… Det var jeg i sidste uge. Eller sådan føltes det i hvert fald. Egentligt var jeg hjemme pga. en optagelsesprøve i forbindelse med studiestart (rejsen her varer jo desværre ikke evigt…), men prøven var heldigvis overstået på en enkel dag, så resten af ugen kunne gå med ren og skær fornøjelse. Svaret på prøven får jeg alligevel først slut juli, så tiden kunne lige så godt bruges på noget rart. Jeg fyldte tiden ud med kaffeaftaler med gode veninder, massere gåture med min pelsede ven og selvfølgelig også en hel del rugbrødsmadder – kort sagt alt det som jeg savner.

Jeg blev først indkaldt til prøven ugen inden, så flybilletter blev booket temmeligt meget i hast. Det var min idé at overraske min familie, som jo først regnede med at se mig til august. Den idé røg dog lidt til jorden, for da jeg pludselig blev forsinket og først ville lande i København ved midnatstid, så blev de jo nødt til at vide det, hvis de altså skulle holde sig vågne – og det ville jeg jo gerne have… Overraskelse eller ej, de blev selvfølglig super glade alligevel. Og jeg synes også at det var temmeligt dejligt med et par dage hos mor og far efter snart 10 måneder på farten.

Jeg var lidt spændt på, om jeg nu ville komme til at savne hjem endnu mere, når jeg kom tilbage på farten. Indtil videre går det nu okay, og der er jo “kun” lidt under to måneder til vi er hjemme sådan for alvor – og så ønsker vi os helt sikkert tilbage til rejselivet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *