Øhop i Thailand: Full Moon Party

Da vores thailandske øhop tilfældigvis passede med, at vi kunne fejre det legendariske Full Moon Party på Koh Phangan, kunne vi næsten ikke være det bekendt at holde os væk. Backpacker man i Thailand, vil jeg klart anbefale at kigge forbi verdens største strandfest!

Vi overnatte på naboøen Koh Samui, og havde derfor et par dage i forvejen booket speedbåd både til og fra Koh Phangan. De fleste hostel på Koh Phangan kræver at man booker min. tre nætter i Full Moon dagene, så vi valgte derfor at bo på Koh Samui, da vi kun ønskede at deltage i selve Full Moon festen. Altså endte vi med at have under et døgn på øen – men rigelig tid til at feste!

Vi varmede op til den store strandfest på “Same Same”, som er et guesthouse eget af to danske piger. På “Same Same” kunne vi, udover at spille beerpong og drikke spandevis af cocktails, rende ind samtlige danske backpackere på øen. Her havde vi også rig mulighed, for at dekorere vores kroppe og ansigter med maling i alverdens neonfarver, så vi rigtig kunne lyse op i mørket på stranden. Overalt på Koh Phangan kan man købe sig fattigt i farvestrålende sommertøj, det er nemlig kutymen at klæde sig farverigt til den kæmpe store strandfest. Selv trak jeg i mit mest lyserøde sæt, og toppede outfittet af med et par billige lyserøde blomsterkranse og en kulørt krigsmaling.

Strandfesten var lige akkurat så vild som vi havde forestillet os – tusindvis af mennesker, sjippetov med ild, lækkert musik og buckets i massevis. Vi dansede det meste af natten, indtil vi måtte kapitulere og tage speedbåden hjem til Koh Samui.

Den efterfølgende dag fik vi stillet vores pomfrit-cravings og hvilede ud på Koh Samui, inden turen gik nordpå i Thailand mod Chiang Mai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *