Øhop i Indonesien: Postkort fra Gili Trawangan

Efter et par hårde dage med trekking op af Rinjani-vulkanen, trængte vi i den grad til at restituere og slappe fuldstændig af. Heldigvis blev vi efter overstået trekking sat af på den lille ø Gili Trawangan, som er ret perfekt til lige netop dette formål.

Gili T, som er den største af Gili øerne, har ry for at være lidt af en partyø. Vores besøg falder dog sammen med ramadanen, så det ligger lidt en dæmper på partydelen – den må vi indhente, når vi kommer tilbage til Bali!

Er man overhovedet i Indonesien, hvis man ikke starter dagen med en smoothiebowl? Man kan tydeligt se at hvorfor Indonesien og især Bali er blevet enhver instagrammers favorit – Her er i hvert fald rigeligt med insta-venlige spisesteder og fotospots…

“Life is good”, himlen er blå og solen skinner – Meget mere kan man vist ikke ønske sig.

Det skulle da lige være en eftermiddag i en hængekøje på stranden i selvskab af en god bog…

Vi havde ikke snorklet siden vi var på Koh Tao – en tur som endte med lidt for solskoldede numser – men håbet om måske se en havskildpadde, fik os til at prøve kræfter med snorklingen endnu engang. ‘Turtle Point” levede heldigvis op til navnet, og det lykkedes os at finde en enkelt havskildpadde!

Solnedgang fra den vestlige side af øen. Vi nyder virkeligt, at vi ikke skal nå noget i de her dage – så kan vi nemlig nyde de helt små ting, som fx en solnedgangs-gåtur.

Kærlighed, blomster og lyserød cykel – så bliver det vist ikke meget lækrere! Min indre æstetiker bliver i hvert fald temmelig glad ved synet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *