Mennesker alle vegne – Mødet med Sydkorea

Fra færgeterminalen i Dong Hae på Sydkoreas østkyst har vi nu bevæget os vestpå mod kæmpebyen Seoul. Hvor høj befolkningstætheden i Sydkorea helt præcis er, kan jeg ikke svare på, men efter 24 timer i landet, er man ikke i tvivl om at den er i top. Her er slet og ret mennesker alle vegne! Eller også føles det bare sådan, fordi vi har tilbragt de sidste par uger i Sibirien…

I Seoul skal vi mødes med vores shipping-mand, som skal sørge for at bilerne bliver sendt godt afsted til Mexico, hvor vi skal genforenes med dem engang i januar. At Sydkorea blev en del af ruten, var egentligt mest fordi det passede godt med shipping-muligheder, men nu vi er her, så ville jeg ønske at vi havde mere tid. Siden vi tog afsted hjemmefra, er vi blevet overrasket af den enorme grad af venlighed, hos de lokale vi bliver mødt af – Dette gælder også for sydkoreanerne, de er simpelthen så venlige!

Jeg glæder mig til at udforske så meget af Seoul, som vi nu kan nå. Og ikke mindst at spise en masse lækker koreansk mad. Min gode veninde Alma har heldigvis været behjælpelig med en masse tips om what to see and what to do, så vi skal nok finde på noget godt.

Andre gode tips til Seoul modtages selvfølgelig med kyshånd, god søndag til jer <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *