Lykken er gensynsglæde

Det er længe siden, at jeg har givet lyd fra mig her på domænet, men vi har det heldigvis stadig rigtigt godt. Den lille pause skyldes primært manglende (og mega dårligt) wifi og lysten til at koble helt af, men det er virkeligt dejligt at flere af jer kontakter mig med rosende ord om mine skriverier. Jeg skriver selvfølgelig mest af alt for min egen skyld, for jeg tror at jeg bliver glad for at have en slags dagbog at kigge tilbage på, men det gør mig glad at også andre har lyst til at læse med. Siden sidst har vi set mere af Mexico, haft “ferie fra ferien” og er nået helt til Guatemala – men for at det ikke skal blive alt for uoverskueligt, så må i hellere få hele det lidt ad gangen.

Vi har haft god fart på gennem Mexico siden ventetid i Ixtapa og den kidnappede indianerhøvding. Ved Laguna Bacalar, som er et lille paradis af det klareste blå vand, gør vi dog et lidt længere holdt. Her har vi vores allerførste overlægger dag siden generhvervelsen af vores biler. At vi bliver hængene skyldes dog ikke kun det lækre vand og de gode lejrmuligheder, mest af alt bliver vi hængene fordi vi her kan mødes med vores gode veninde Katinka hjemmefra og hendes to rejsekammerater. En aftale som ellers er blevet udskudt flere gange, og har hængt i en tyndere og tyndere tråd pga bøvl med bilerne, men som heldigvis til sidst ender med at lykkedes. Så i to dage hygger vi max med at bade, grille og drikke lidt for mange øl (+ “Cocolocos”) – og selvfølgelig catche op på de sidste mange måneder.

Alt i alt virkeligt skønt med en genforening fyldt med gensynsglæde! Vi håber på at kunne støde ind i Katinka og drengene en enkelt gang i Guatemala også.

Næste stop: Cancun. Her sagde Emil og jeg for en kort stund på gensyn til familien og livet på farten. Vi er selvfølgelig mega misundelige på alt det Mexico som de har set og oplevet mens vi har været væk, men man kan jo ikke nå det hele, så næste gang vil jeg fortælle om vores lille ferie fra ferien på krydstogt fra Miami.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *