Klar, parat, start

Endelig kom dagen(!), som vi så længe har ventet på – nemlig startdagen for vores jordomrejse!

Formiddagen (og det meste af ugen) er gået med at sige farvel og på gensyn til venner og familie. Emil rejser jo med både forældre og søskende, men for mig er det altså en smule underligt, at skulle undvære familien i et helt år – men jeg satser nu på, at det går hurtigere, end man lige går og tror. Vi fatter vist ikke helt omfanget, af hvad vi egentligt har gang i endnu, men det skal vi nok lige have et par uger på farten, for at kunne forstå.

Bilen har vi læsset til sit absolutte maximum med nødvendigheder, og sikkert lige så mange unødvendige ting, som vi slet slet ikke får brug for. Det er altså ikke ligefremt nemt, sådan at pakke til et helt år. Vi glæder os derfor til at mødes med trucken, så vi kan få læsset lidt af lasten af.

“Skal i køre jorden rundt?”, var der flere på færgen, som spurgte. Vi skal lige vende os til, at bilen vækker en del opmærksomhed, men vi fortæller jo gerne om projektet, så det er kun hyggeligt, at folk er nysgerrige og viser interesse for projektet. Vi opfordrer selvfølgelig alle vi møder til at følge med både på Instagram (jordenrundtpaahjul) og her på bloggen.

Nu ser vi frem til første vores overnatning i vores tagtelt. Det er ret så spændende om man nu ligger godt, hvis ikke, så er vi temmeligt på den… en testtur havde selvfølgelig været ideelt, men vi har været ret pressede på tid her på det sidste, så nu må vi nøjes med at krydse fingre og håbe på det bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *