Jorden rundt på hjul

Navn på siden af bilen

Lige nu er Emil og jeg i gang med de sidste forberedelser til vores livs rejse. Vi har revet et år ud af kalenderen, som vi skal bruge på at køre en tur rundt om jorden. Rejsesommerfuglene har efterhånden vokset sig så store, at de fylder en hel del i hverdagen, så vi glæder os helt enormt til snart at komme afsted.

Beslutningen om at rejse

Faktisk stammer idéen om at rejse jorden rundt ikke fra Emil og jeg, men fra Emils forældre Mads og Trine. De havde en drøm om at trække stikket fra hverdagen, og drage på eventyr i stedet – og så har vi været så heldige, at de gerne vil have os med på slæb.

Da beslutningen først var taget, kom alle spørgsmålene: Hvad gør vi med bopæl, arbejde og uddanelse? Verden står jo ikke stille bare fordi vi rejser, og med en rejse af denne type følger utrolige mængder af praktikaliteter. Heldigvis var lysten større end bekymringerne, så 1. august kunne vi sende Mads, Trine og lillebror Anton på “sommerferie” i det sydlige Europa. På mandag tager Emil og jeg lillesøster Mette med, og følger efter dem sydpå, indtil vi mødes i Tyrkiet om et par uger.

img_5239

Set-up

Emil og jeg (og Mette det første stykke ned gennem Europa) skal køre i en Range Rover Sport med tagtelt på. Ingen af os har betydelig erfaring med at ligge i tagtelt, så vi krydser fingre for at det er lækkert, i og med at det er sådan vi skal bo i et lille års tid.

Resten af familien flytter ind i deres nyerhvervede Scania lastbil. Som vi henover sommeren har slidt og slæbt med at få indrettet, så der både er badeværelse, køkken, stue og køjer til alle mand. Lastbilen fungerer lidt som en forstørret autocamper, men fordelen – udover størrelsen – er, at vi har kunnet indrette den præcist, som vi gerne har ville have den. Nu bliver det spændende at få testet om indretningen og de tanker vi har gjort derom fungerer i praksis, når man skal leve seks mennesker på så forholdsvis lidt plads.

Mere  ‘Jorden rundt på hjul’:

Instragram: @jordenrundtpaahjul

Artikel: Scania DK

Blog: Jordenrundtpaahjul.dk

img_5143

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *