I aften er det juleaften…

…der er længe længe til. Hvad skal vi dog finde på? Vi kan tage en tur på stranden. Så det gør vi. Lidt fordi, at det er det absolut mindst jule-agtige, som vi kan finde på. Julegaverne ligger ellers fint rundt om vores orange juletræ, men rigtigt julestemning leder vi vist stadig lidt efter. På trods af at vi flittigt har terpet både julefilm og julekalender de seneste par dage.

Egentlig er det jo en lille smule løgn. Altså at det er juleaften i aften. For familien (og alle andre) derhjemme holdt juleaften, mens vi kun var nået til morgenmaden. Den er drilsk, den tidsforskel – og nu er vi altså kommet bagud. Og så har vi ovenikøbet besluttet at holde amerikansk jul, ud fra antagelsen om at det ikke bliver en helt rigtig jul alligevel – Så julegaverne er udskudt endnu en dag. Hvis vi altså kan vente så længe, ikke alle er lige tålmodigt anlagt, når der kommer til julegaver. Det kan være, at vi bliver nødt til at tyvstarte lidt.

Jeg har vinket ‘god jul’ til min lillesøster, far, mor, mormor, farmor, farfar og hund over facetime, de var midt mellem julemiddagen og dans om juletræet. I dag bliver nok den aller hårdeste dag på hele rejsen, at skulle undvære dem på. Men jeg ved at de også savner mig.

Lille juleaftensdag blev brugt på (endnu mere) hiking, og en velfortjent dukkert i et vandfald – Det skal jeg nok fortælle mere om en anden dag. Nu til i dags planer. Udover strand skal vi rydde op og bage småkager, og så skal vi have pizza til aftensmad. Helst Hawaii-pizza, i anledning af årets lokation og forleden dags udflugt til ananas-plantagen. Desserten bliver dog mere klassisk, for vi har haft grødris til risalamande med helt hjemme fra Danmark af. Så dén glæder vi os til.

I morgen vil vi så stå op og kokkerer det helt store morgenbord. Der skal ikke mangle noget, for der skal jo helst være noget at julestresse lidt over…

Rigtig god jul til jer der læser med <3

3 Replies to “I aften er det juleaften…”

    1. Selvfølgelig kan man det! Der skal nok komme et par billeder fra juleaften og julemorgen her en af dagene… og ellers er både juletræ og gaver på min instastory:))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *