Hjemme igen

Ude godt, hjemme bedst? Det er sådan man siger, men det næste stykke tid bliver jeg nødt til at fokusere på at ude er ‘godt’. Det er nemlig ikke megen fornøjelse, jeg har af at være ‘hjemme’ det næste stykke tid. For at være helt præcis, har jeg regnet mig frem til, at jeg ud af 15 måneder kun tilbringer 1,5 måned hjemme i Danmark. Det er jo nemlig allerede i september, at det får alvor går løs, for der tager vi hul på vores jordomrejse.

Det var med kriller i maven, at jeg gik gennem dørene i lufthavnens ankomstterminal, jeg vidste at mor, far og søster ventede lige på den anden side. Selvom man vokser med opgaven, og man måske i nogen grad modnes af at rejse, kan man nemlig godt savne sin familie – og så er det bare rigtigt dejligt at se dem igen, og fortælle om alle ens nye oplevelser. Men min kæreste , ham havde jeg nu alligevel savnet mest! Emil var dog et par dage inden taget mod folkemødet på Bornholm, så ham måtte jeg rejse en smule længere for at blive genforenet med. Både Bornholm og den danske sommer viste sig heldigvis fra sin bedste side, så det var slet ikke et dårligt sted at være gen-nyforelskede.

Den korte tid hjemme får mig til at værdsætte hverdagen med dens rutiner og gøremål. For selvom det bestemt kan blive hverdag at rejse – det erfarede jeg på min tur rundt i Sydøst Asien – så er det en hverdag, som på ingen måde ligner den vi har herhjemme. Så jeg nyder at gå på arbejde, lave mad selv og kunne ses med mine venner.

Nu handler det mest af alt, om at udnytte den korte tid som jeg har herhjemme, til at få skravet lidt lommepenge sammen til den næste tur. Det er derfor mest sandsynligt, at man det næste stykke tid vil kunne finde mig ved den lille grønne her, eller bag bagerskranken på Christianshavn.

I skrivende stund befinder jeg mig på Hotel Nyborg Strand, hvor jeg har haft fornøjelsen af gennem hele ugen at servere kaffe til et seminar for en stor IT-virksomhed – heldigvis har det også været plads til rosé, petanque og dyb i havet, så jeg klager ikke.

Om en lille uges tid smutter smutter jeg igen mod sydens varme, denne gang står den på familieferie rundt i Italien. Glæder mig til pasta, pizza og italiensk is, men mest til at være sammen med dem jeg holder af.

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19516133/?claim=mdgn3nt98ez”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *