Første overnatning – ompakning og den perfekte campingplads

I skrivende stund drøner vi mod Plitvice søerne i Kroatien – tips til området modtages med kyshånd! – men mere om det senere..

Først lidt om vores allerførste overnatning i vores lille mobile hjem. Vi fandt en campingplads nær Hamburg, og selvom vi ankom sent, var vi så heldige at kunne nappe en plads helt ud til Elben. Dynerne lå allerede klar i teltet, så det blev ikke til meget mere end en hurtigt kop aftenkaffe lige at fordøje dagen på, og så på hovedet i seng.

Heldigvis sover man ret skønt i vores nye et-værelses! Eneste klage er måske madrassen, som er en smule til den hårde side, men mon ikke det kan klares med en topmadras næste gang vi kommer forbi en IKEA… Det var i hvert fald dejligt at vågne arm i arm med solopgangen over Elben – så vi er faktisk allerede ret vilde med vores nye hjem!

Dagens første projekt involverede dog lige en mindre omrokering i alt vores habengut, vi skulle nemlig gøre plads til én mere på bagsædet. Det var klart lettere sagt end gjort, men det lykkedes, og nu har vi også Emils lillesøster Mette med på tur.Mette brugte sin sidste weekend inden afrejse med sin kæreste Simon på hygge weekend i Hamburg. Det var ikke en helt nem afsked for de to, men han er nu også en sød fyr ham Simon. Vi håber sådan, at det kan lade sig gøre, at han kan komme og besøge os i løbet af turen.

Emil og jeg fik ikke set ret meget af Hamburg, som ellers er en by, som jeg holder meget af, i denne omgang. Faktisk nåede vi ikke ret mere end kaffe, vaffel og smoothiebowls, men så blev turen vist også skudt i gang med manér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *