Det søde liv til søs

Efter et par dages kæresteferie i Miami begynder turens egentlige formål. Årsagen til ferie fra ferien er nemlig at vi er blevet inviteret på krydstogt af min farmor og farfar. En genforening som jeg har glædet mig længe til!

Vi skiber ud fra Miami og har først en dag til søs, men det er nu ganske okay, for vi har et helt skib, som skal udforskes. Til søs går vi i spa, får massage, drikker eksotiske drinks og går både til morgenmad og frokost ombord i den enorme buffet – vi kan hurtigt blive enig er om, at livet ombord på MSC Seaside er den dimentrale modsætning til livet på farten jorden rundt på hjul, og for en kort stund er det ganske rart.

Selfølgelig skal vi også i land engang imellem. Første stop på ruten er Ochos Richos på Jamaica. Her får vi dagens motion ved at hike op af vandfaldet Dunns River, en noget mere “turistet”-oplevelse end da vi jagtede vandfald på Hawaii, men alligevel både sjovt og en smule udfordrende. På den korte tid vi har når Jamaica på mange måde at leve op til forventningerne – der sælges “Jamaica-brownies” åbentlyst i gaderne og hersker en helt særlig laid-back stemningen. Og så er det sjovt at se hvordan national helte som Bob Marley og Usain Bolt hyldes.

På Caymanøerne nyder vi de lækre strande med det tyrkisblå klare vand, men efter mange måneder med relativ begrænset adgang til bad, så sætter vi nærmest større pris på skibets badefaciliteter. Dejligt er det også, igen at “gøre sig lækre” for sig selv og hinanden – så der er god gang i både høje sko og læbestift i løbet af ugen… Vi må jo leve op til skibets dresscode.

I Costa Maya og på Cozumel er vi tilbage i Mexico, så Emil og jeg føler os en smule på hjemmebane. Vi ser Maya ruiner og delfiner, men igen i selvskab med langt flere turister ene vi er vant til.

Efter en lille uge til søs er vi veludhvilede og propmætte af lidt for mange drinks og lidt for meget mad, så vi ser frem til at komme tilbage til “hverdagen”, der for vores vedkommende betyder at vi igen skal på farten. Heldigvis er bilerne efterhånden blevet til “hjem”, og så glæder vi os helt vildt til at se nærmere på både Guatemala og Belize.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *