Det (lidt for) gode backpacker-liv: Spa-dag i Nha Trang

For at gøre turen fra Hoi An til Ho Chi Minh en smule mere behagelig, og samtidigt undgå 29 timer i sleepingbus, besluttede vi at gøre holdt i Nha Trang. Byen ligger helt tæt ved kysten ud til det Sydkinesiske hav, og er bl.a. kendt for sine flotte strande.

Jeg havde forestillet mig, at Nha Trang ville være en lille hyggelig havneby, men blev i stedet mødt af tårnhøje skyskrabere, store boulevarder og masser af russiske turister. Ikke just drømmescenariet, men helt sikkert en side af Vietnam, som vi ikke var stødt på før. Da vi kun havde halvanden dag i byen, og var en smule møre i kroppen oven på en nat i bus, gjorde vi et forsøg på at balancere afslapning og udforskning af byen.

Til vores held er en af Nha Trangs største “attraktioner” de mange mudderbade. Det blev derfor hurtigt besluttet, at sådan et af slagsen måtte vi da besøge. Valget faldt på I-Resort, som udover mudderbade også bød på varme kilder, pools og vandfald til backpacker-venligt budget. At sidde i en varm kilde, når temperaturen i luften ligger omkring de 30 grader, er i den grad en hed oplevelse – Men mudderbadet var overraskende lækkert!

Udover at ligge i blød, blev det til et par obligatoriske tempelbesøg, en udflugt til billedskønne Vo Island og endnu mere badning i form af en tur til stranden. Med kun tre uger til at se hele Vietnam, er vi en del på farten. To overnatninger var derfor alt det kunne blive til i Nha Trang, men det var egentligt meget passende. Nha Trang er langt fra min yndslings by her i Vietnam – Hoi An er klart favoritten – men hvis man alligevel rejser fra Hoi An til Ho Chi Minh, er den ikke helt dårlig at bruge et par dage i. Fra Nha Trang rejste vi videre til Mui Ne, som bl.a. bød på action i ørkenen, men alt det må have sit eget indlæg.

One Reply to “Det (lidt for) gode backpacker-liv: Spa-dag i Nha Trang”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *