Alt godt fra Californien

Sidst antydede jeg at vi havde en smule travlt, fordi Californien umildbart virkede til at byde på nærmest alting, og det har vist sig at være temmeligt rigtigt. Fra Solvang sætter vi kurs mod bjergene omkring Big Bear Lake, for her kan man – selvom det er sommervejr nede i byerne – stadigvæk få afløb for sin trang til ski og sne. Efter vores uge i Japow har vi dog sendt alt vores udstyr hjem til Danmark, så vi lejer os frem og nøjes med en enkelt dag i fjällræven-bukser og med solbriller på på pisten. Og så skynder vi os ned til varmen igen.

I LA er det mindst ligeså spændende at kigge på mennesker, som det er at se på de stjerner i fortovet som de går på på Hollywood boulevard. Vi besøger også ‘Universal Studio’s’, hvor vi får filmmagi og 3D for alle pengene.

I San Diego har vi mange gøremål. Svigerfar Mads fylder år, så vi er først og fremmest “desværre” nødt til at gennemtrawle en masse butikker og outlets i jagten på den gode fødselsdagsgave. I jagten “kommer vi også til” at snuple over sneaks til hele familien, så vi må vist styre uden om outlets hvis budgettet skal holde helt til august… San Diego byder desuden på fine bydele og sæl-spotting på strandene.

Hvad vi også har glædet os til længe, er at seks bliver til otte i San Diego, da Mads’ forældre slutter sig til rejseflokken for en lille måneds tid. De har for 30 år siden haft Rob, som var amerikansk arkitektstuderende på udveksling i Danmark boende i et år, og ham holder de stadig kontakten med. Rob bor nu i San Diego så ham og hans utroligt gæstfrie familie starter vi med at besøge et par dage. Det er både hyggeligt og spændende med et lille indblik i hverdagen hos en amerikansk familie med to teenage-børn.

Alle mand fejrer vi Mads’ fødselsdag på “Corvette Diner”, hvor vi giver den gas med både burgere, fritter og enorme milkshakes – men det bedste er næsten ventetiden inden vi får vores bord, den bruges nemlig i den tilhørende videospils arkade. Det hitter hos alle mand!

Vi bruger et par dage i San Diego med Rob og familien, inden vi sætter kursen østpå med vores gæster hjemmefra. Vi nyder godt af varm bade, vaskemaskine og ikke mindst massevis af gode insidertips til byen og vores videre færd. Farmor og farfar har medbragt 1 1/2 kg blandt selv slik og rugbrød fra Lagkagehuset, så mon ikke vi nok skal klare os sammen et par uger:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *