Air BnB: Vores Lejlighed i Berlin

Kkkk

På nuværende tidspunkt befinder jeg mig højt oppe over skyerne et sted over Mellemøsten – jeg er nemlig på vej til Bangkok, som er første stop på de næste 3 måneders rejseeventyr. Hele ugen er gået med at sige farvel – eller i virkeligheden er det jo på gensyn – til alt det derhjemme, så nu føles der rimeligt vildt endelig at være på farten…. Inden alting nu kommer til at handle om ris og palmestrande, synes jeg lige, at jeg vil afrunde weekendens smuttur til Berlin, og vise et par billeder fra vores Berliner-lejlighed booket gennem Air BnB.

Jeg har kun gode erfaringer med at leje gennem Air BnB, og vores oplevelse i Berlin var ingen undtagelse. Lejligheden havde den helt rigtige ‘Berliner-vibe’, som netop var den jeg gik efter, da jeg valgte Air BnB frem for hotel. Det er nemlig bestemt ikke fordi, at jeg ikke kan lide at bo hotel. Jeg synes bare tit, at man kan finde lejligheder, som indeholder mere stemning og personlighed via Air BnB. Og så skader det da heller ikke, at man ofte kan få mere for pengene, end hvis man booker et værelse på et hotel.

Vores lejlighed lå i det rå og kunstneriske Friedrichshain, som jeg kun kan anbefale at bo i. Vi boede tæt på nattelivet på Urban Spree, morgenkaffen på Silo og Pizza’erne hos Il Ritrovo, så mere kunne vi ikke have ønsket os. Vigtigst af alt lå lejligheden tæt på offentlig transport, så vi nemt og hurtigt kunne komme rundt i resten af fine Berlin. Vi købte et to-dages kort, som var gyldigt til alt offentlig transport allerede ved ankomsten i lufthavnen. Jeg synes virkelig, at de penge var godt givet ud, i forhold til hvor meget frihed det gav os, at vi nemt at kunne komme rundt i byen.

Nu vil jeg prøve, om jeg kan få mig en lille lur, inden vi mellemlander i Doha. Kan for øvrigt anbefale filmen “The Billboards outside Ebbing Missouri” – den har jeg nemlig lige set på flyet – og den var bare god! Næsten så god, at jeg måtte fælde en lille tåre…

Få 250kr i rabat på din næste booking på Air BnB ved at bruge linket her:

https://abnb.me/e/nt9zAPCocL

2 Replies to “Air BnB: Vores Lejlighed i Berlin”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *