Regnbuer, julelys og Hawaii-hiking

“Juleferien” er så småt ved at være ovre. Vi har lært at ‘Mahalo’ betyder tak, ‘ohana’ betyder familie, og at Hawaii snildt kan sammenlignes med Mallorca for amerikanere og japanere – men lige så snart, at man bevæger sig ud fra byen (Honolulu i vores tilfælde), venter fine oplevelser og flot natur. Mega flot natur faktisk.

Egentligt er jeg allerede en smule bagud, for vi er allerede landet i Mexico City, og har gjort os de første erfaringer med byen. Man bliver bare så vanvittigt udmattet, af af agere turister hele dagen. Så om aftenen går vi direkte i brædderne, og det efterlader ikke meget tid til fx at passe en blog.

Her på det sidste har det naturligvis handlet en del om jul, men I skal ikke snydes for lidt billeder, af hvad vi ellers har fået tiden til at gå med på Oahu, udover de oplagte turistattraktioner selvfølgelig.

‘Hawaii hiking’ er, udover at være et fint ordspil, den oplagte aktivitet på øerne. Vi hikede ‘Diamond Head’ og Lulumaha falls, og forskellen i sværhedsgrad var til at få øje på. Mens ‘Diamond Head’ var for alt og alle, var Lulumaha falls en tur gennem mudderet i urskoven, som man fristedes til at kalde den. Vi måtte endda svinge os i en enkelt lian, for at nå frem.

Heldigvis var belønningen stor, da der ventede os en dukkert omkring et vandfald i midten af skoven. Det gjorde hele turen værd.

På flugt eller på jagt efter bølger? Man forstår godt, at Hawaii er et paradis for surfere. Waikiki Beach, som ligger på top 10 over verdens bedste strande, var vi ikke meget for. Alt for mange skarpe sten. Uanset hvad er det dog lækkert, at kunne svømme i det varme vand.

Ikke verdens bedste billede, men det illustrerer fint, hvordan der fx pyntes op til jul i et varmere klima, end vi kender derhjemme fra. Julelys på palmer er i min optik festligt, mens snemænd og snefnug i 30 graders varme bare er mærkeligt – Men det er vist et spørgsmål om smag.

Juleaftensdag endte ud i et lille roadtrip øen rundt. Vi tog os god tid til at stoppe op ved alle udsigtpunkterne, hvilket jeg synes gav et ret godt billede af øens størrelse – og så var det jo bare ret imponerende, at en så lille ø havde så mange flotte steder.

Vores lille (læs: kæmpestore) feriebil fik selvfølgelig et #Jordenrundtpaahjul-klistermærke som kendetegn. Læg i øvrigt mærke til regnbuen på nummerpladen, som faktisk giver ret god mening – jeg har i hvert fald aldrig set så mange regnbuer, som mens vi har været på Oahu. Der må være en god forklaring på det fænomen.

En vaskeægte Hawaii-regnbue <3

Sidste Hawaii-dag sluttedes af med solnedgang, og så videre i lufthavnen. Perfekt slutning på en god oplevelse – Det ville ikke være helt skidt, at komme tilbage til de fine øer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *